ОСНОВНА ШКОЛА „ХЕРОЈ СРБА“

Осипаоница

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta

Срце за Луку

El. pošta Štampa PDF


Ученик наше школе, Лука Петровић-Јовановић, оболео је од тешког малигног обољења, које може победити само операцијом у иностранству. Његови другари, мештани и сви људи доброг срца удружили су се да помогну да овај фудбалер добије најважнију утакмицу у животу... Хуманитарни турнири, концерти и представе, поруке подршке под слоганом "Срце за Луку" и срца свих облика, величина и боја, направљена од стране најдражих другара имају само један циљ.... да Лукино срце осети ту неизмерну љубав и подршку и храбро настави напред!

1.03.2020. године, на терену у Осипаоници, у организацији школе фудбала "Осипаоница", одржан је хуманитарни турнир у фудбалу, на коме је учествовало много екипа из Осипаонице, Мале Крсне, Смедерева, Михајловца, Смедеревске Паланке, Липа... Пријатељи турнира били су и пекарe "Стари Град" и "Клас"  из Смедерева, "Фрувита" као и многе школе фудбала и фудбалски клубови из околине. 

Лука је окупио много фудбалера и фудбалерки на једном месту, а сам је добио и симболичан поклон: лопту и пехар за победу над највећим непријатељем!

Оса за Луку....

Другари за Луку...

Мото-скуп...

Припреме за концерт...

 

Претрага