ОСНОВНА ШКОЛА „ХЕРОЈ СРБА“

Осипаоница

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta

Настава на даљину

El. pošta Štampa PDF

Image result for солидарност дигитализација   Драги родитељи, поштовани сарадници,...

недеља иза нас је недеља у којој смо показали колико смо способни и организовани и колико нам је стало до наших најмлађих - да они буду што заштићенији и да што мање трпе због ситуације у којој смо се нашли.

Велико вам хвала за све оно што сте показали ове недеље - стрпљење, разумевање, интересовање, јаку вољу да научите и што раније нисте знали, а можда ни хтели да знате, а ипак се сада прихватили да научите - мислимо на електронске видове комуникације - као и за поверење и сјајну комуникацију са одељењским старешинама и наставницима, којима је исто тако много тога било ново и непознато.

Саставили смо заједно чврст живи зид одбране и верујемо да ћемо остати такви до краја - јер у том заједништву лежи наша снага.

Пред непредвидивом и надолазећом опасношћу показали смо одлучност да се заједно, свим снагама, боримо за напредак наше деце.

У данима који долазе трудићемо се да, на основу повратних информација од вас и деце, као и на основу онога што нам налаже Министарство, што више унапредимо наш рад, како би он имао што већи ефекат. Надамо се најбољем и скором повратку у школске клупе, а до тада ћемо се служити свим расположивим средствима да наши најмлађи у ванредној ситуацији што мање изгубе.

Препоручујемо вам да и ви упућујете децу да међусобно контактирају и заједно уче и преслишавају се (електронским путем, не виђањима), као и да не забораве ни на једног друга.

За све што вам је потребно или вам није јасно, слободно контактирајте одељењске старешине и наставнике у договорено време.

С искреном захвалношћу за добру сарадњу и надом да овакве добре вибрације наставимо ускоро у школи, срдачно вас поздравља

колектив ОШ "Херој Срба"

 

 

Претрага