ОСНОВНА ШКОЛА „ХЕРОЈ СРБА“

Осипаоница

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta

Први разред

El. pošta Štampa PDF

Прваци – ОШ "Олга Петров Радишић"  ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ / ЗАКОНСКЕ ЗАСТУПНИКЕ

  - Упис деце у први разред основне школе за школску 2021 / 2022 - 

  Драги родитељи и други законски заступници будућих првака,

од 22. марта до 28. маја 2021. године биће Вам омогућено да електронским путем закажете термин за упис детета у нашу школу преко Портала еУправа.

- Услуга се зове еЗаказивање термина за упис и тестирање детета у ОШ

Министарство просвете, науке и технолошког развоја обезбедило је подршку родитељима у вези са е заказивањем термина за упис и тестирање детета у ОШ. Сва питања и недоумице у вези са заказивањем могу се поставити на контакт телефон 011/7350557. 

Родитељи / законски заступници будућих првака могу заказати термин за упис у први разред и обраћањем школи позивом на број телефона
    026/751071 или путем мејла Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  са следећим подацима:

- име и презиме детета

- ЈМБГ детета

- име и презиме родитеља ( ЈМБГ родитеља )

- контакт телефон родитеља

- адреса

Упис ученика у први разред, у складу са заказаним терминима, обавиће се у периоду од 1. априла до 31. маја 2021. године. Истог дана ће педагог извршити тестирање ученика.

НАПОМЕНА: родитељи приликом уписа детета не подносе ниједан документ у папирном облику. Сву документацију неопходну за упис детета у први разред школа прибавља по службеној дужности. Изузетно, ако је лекарски преглед обављен код приватног лекара, потребно је да родитељи понесу потврду у школу.

Додатне информације....

 

Желимо Вам добро здравље и видимо се ускоро у просторијама наше школе!

Срдачан поздрав!

 

Претрага